Labdarúgás

BOTOS ISTVÁN EMLÉKTORNA 2021.december 30.

A BOTOS ISTVÁN EMLÉKTORNA V. helyezettje a Feketehegy SE
A Feketehegy-Szárazrét SE U11 korosztályos labdarúgói a Videoton Baráti Kör Egyesület meghívásának eleget téve, a mai napon, a Videoton Oktatási Központban rúgták a labdát - fesztivál hangulatban.
A sorsolásunk szerint, a Videoton Baráti Kör 'A' csapatával kezdtünk. Kiegyenlített mérkőzésen, mezőnyben fegyelmezett játékrendszerrel, a mérkőzés 10 percében Csete Márton távoli lövésével megszereztük a vezetést, ám a lefújást jelző sípszó előtt 15 másodperccel kisebb figyelmetlenségünkből, egyenlíteni tudtak a házigazdák. Döntetlennel zártuk a mérkőzést.
Következhetett a Főnic Gold FC csapata elleni összecsapás. Korán megszerezte a neon zöld szerelésben játszó gárda a vezetést, mire Csipkerózsika álmunkból ocsúdtunk, már 5 gólos előnyben voltak. Az ellenfél mindenben felénk kerekedett, ám próbáltuk a lehetetlent. Ennek ékes példája volt, Menyhárt Csanád, aki átverekedte magát a védőn és erőszakosságát gól koronázta. Kissé erőre kaptunk, ide-oda is estek a gólok. A vége magabiztos Főnix siker lett - megérdemelten.
 
Az 'A' csoportban, csapatunk helyezése (második vagy harmadik) azon múlt, hogy a házigazdák milyen gólkülönbséggel kapnak ki a Főnix csapatától.
Szakmai szemmel érdekes mérkőzés volt, melynek végén, a Baráti Kör csapata alulmaradt, ám kevesebb gólt kaptak mint csapatunk, így csak a harmadik hely jutott számunkra a csoportban.
Ennek következtében, a 'B' csoport harmadik helyezettjével játszottunk az ötödik helyért.
A helyosztón, a Csepel Utánpótlás SE labdarúgóival kerültünk szembe.
'Palántáink' rögtön a mérkőzés elején domináltak, azonnal próbáltuk megmutatni, ki az Úr a háznál.
A játék képe alapján, egy pillanatig nem fért kétség a győzelmünkhöz. Szép gólokkal és formailag jól kivitelezett játékkal magabiztos sikert arattunk a szimpatikusan játszó csepeli fiúk ellen.
Ezzel az ötödik helyen zártuk a tornát.
Talán, nagyobb szerencsével játszhattunk volna a harmadik helyért is, amely látva a képességeket, reálisabb lett volna.
 
Majd legközelebb!
A sport is ilyen, mélység és magasság.
Köszönet a Szülőknek, akik a mai napot is a focinak szentelték és hangos tapssal és buzdítással biztatták 'fiai(n)kat'!
Gratuláció a srácoknak, akik jó hírét vitték az Egyesületnek!
Találkozunk jövőre, addig pedig Boldog Új Esztendőt kívánunk minden Kedves követőnknek!
Csapatunk tagjai a mai napon: Kindl Gábor és Csepella Martin (kapusok), Takács Péter, Lönhárd Boldizsár, Falb Dusán, Vári Dominik, Csete Márton, Kövér Barnabás, Menyhárt Csanád, Vizi Barnabás, Jámbor Benedek és Végvári Ádám.

Dobóatlétika

TAO Dokumentumok

 

Labdarugó edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Csütörtök 17:30-18:30

Dobóatlétika edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek 15:00-19:00 Szombat 9:00-12:00

PARTNEREK

Image
Image
Image
Image
Image

Search