Labdarúgás

ARENA Újévi utánpótlás torna Törökbálinton

Szombaton az U11 korosztályunk Törökbálinton az Újévi Arena Kupán vett részt, kora délutáni kezdéssel.
 
A csoportban Sárbogárd csapatával csaptunk össze, előzetesen igazi Fejér megyei rangadónak ígérkezett, ám hamar kiderült, hogy ki az esélyesebb a 3 pontra. A dél-fejéri csapat sokáig nem tudta tartani a masszív védekezést, így 18 perc alatt Vári Dominik 9 gólt "rámolt be" az ellenfél hálójába.
 
Következett a Ground FC 1986, akiről tudtuk, hogy neves utánpótlásbázisú Egylet és kimagasló egyéni képességekkel bírnak. Sajnos, már a 24 másodpercben gólt kaptunk, mely percekre megbénította a játékunkat. Nagy nyomás alatt volt hosszú percekig a kapunk, de Kindl Gábor kapusunk és az előtte 'dolgozó' védelem, jól állta a sarat. Nem sok lehetőségünk akadt a gólszerzésre, ám egy-egy szépen felépített támadásunkból zavart tudtunk okozni az ellenfél kapuja előtt. A mérkőzést 4-0 arányban és megérdemelten nyerte a rákoshegyi különítmény.
A csoport harmadik mérkőzésén a Pécel korosztályos fiai léptek ellenünk pályára. Azonos kvalitásokkal bíró srácainkon kissé látszott, nem olyan elánnal mentünk csatába, ahogy szoktunk, jól kidomborodott az ellenfél győzelmi kényszere a csoportból való tovább jutásért. Sokáig tudtuk játszani a játékunkat, de nem volt benne 'tűz' és ahogyan lenni szokott, a "langyos víz elhűlt"! A mérkőzés vége előtt 1! perccel gólt kaptunk.
A fájó 1:0-ás vereség azt jelentette, hogy a Mészöly Focisulival kellett megmérkőznünk az elődöntőbe jutásért.
 
Nos, nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek. A 'géppuskalábú' és akadémiai nevelést kapott fiúk nem bízták a véletlenre a végeredmény sorsát. Srácaink hősiesen tartották a "várat", ám a rendkívül jól és látványosan játszó gyerekek 18 perc alatt felőrölték védelmünket és 7-0 arányban diadalmaskodtak.
A középdöntőben elszenvedett vereség azt jelentette, hogy jöhettünk volna haza.
 
De, nem jöttünk, mert csapatunk támadója, jó eséllyel pályázott a gólkirályi címre, ilyen formában tartogatott izgalmakat számunkra a döntő végjáték is.
 
Vári Dominik és a Csapat fáradozásait siker koronázta, hiszen a végső elszámoláskor kiderült, hogy 2 rúgott góllal megelőzte az Őt üldöző játékost, így megérdemelten pózolhatott a fényképezőgépnek! Gratulálunk Domának!

Dobóatlétika

TAO Dokumentumok

 

Labdarugó edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Csütörtök 17:30-18:30

Dobóatlétika edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek 15:00-19:00 Szombat 9:00-12:00

PARTNEREK

Image
Image
Image
Image
Image

Search