Labdarúgás

Futsal bajnokság - Főnix csarnok

A hétvége második napján 11 órán keresztül pattogott a labda a székesfehérvári Gombócleső utcai Főnix csarnokban, ahol az U11 és U13 korosztályunk, kettő-kettő csapattal vágott neki a FMLSZ által szervezett futsal bajnokságnak.
Délelőtt az U11 csapataink, szinte párhuzamosan játszottak a kettő műfüves pályán.
Az U11 'A' csapatunk csoportjában rangadót játszott 9 órától, a Videoton Baráti Kör Egyesület korosztályos fiaival. Csapatunk erőteljes dominanciája a sok kihagyott ziccerben mutatkozott meg és ezért görcsössé váltunk. Szinte, feloldozást jelentett a félidőt jelző sípszó, amikor is a 'fejeket kellett lehűteni'. A második félidőben higgadtan, látványosan játszottak gyerekeink és a gyümölcs beérett. Ezzel a "hat pontos" meccset 'behúztuk.
A rangadó utáni mérkőzést a Sárosd csapatával vívtuk, ahol nagyobb mellénnyel mentünk fel a pályára és a vendégek majdhogynem meglepetést okoztak. Bár, végig kézben tartva a meccset, de szoros végeredménnyel zártuk, a magunknak nehézzé tett 2x15 percet.
A harmadik mérkőzésen a Kiai Dojo együttese lépett pályára szemben velünk, ahol kissé döcögős kezdést követően, 'beindult a gépezet' és magabiztos győzelmet arattunk.
A forduló kiemelkedő teljesítményét Takács Péter mutatta, védekezőmunkája melletti támadásokba való bekapcsolódása és harciassága joggal emelte a Csapata élére.
U11 korosztályunk 'B' csapata is három mérkőzést játszott a vasárnapi délelőtt folyamán.
A mérkőzésekről csak annyit, hogy egy győzelem és kettő megalázó, súlyos és nem várt vereség, mely a lelketlen és akarat gyenge játéknak tudható be.
Megnyílt a föld alattam!!! - szégyenemben!
Kizárólag Falb Dusán és Vizi Barnabás teljesítménye volt értékelhető, de ketten kevesek voltak a sikerhez!
Ismét hálás köszönet a képekért, Takács Péter anyukájának.
Még, a vasárnapi ebéd ki sem hűlt, amikor az U13 'A' csapatunk a Főnix ellen futott ki a műfűre.
Sajnos, borús fellegek lebegtek felettünk, hiszen Klausz Patrik Roland, csapatunk oszlopos tagja, betegség miatt kiesett. A megváltozott szerkezeti felállásról és az elérő taktikáról hosszú percekig beszéltünk az öltözőben.
Pubertás korú fiaink rengeteget mozogtak, jól zártak és fegyelmezetten játszottak. Igaz, sokat nem építkeztünk, de az a kevés is elég volt az 1:1-es végeredményhez.
Tringer Máté bravúros védésekkel, Vizi Áron Benedek és Fister Bálint kiemelkedő védőmunkával, Lakatos Kevin látványos játékával és Molnár Zsombor harciasságával tette szorossá a mérkőzést.
A kemény csörte után, maradtunk a pályán és a friss, Videoton Baráti Kör Egyesület focistáival mérkőztünk, ahol vállalható és a körülményekhez képest, arányos vereséget szenvedtünk.
Harmadik csoportmeccsen hoztuk a kötelező győzelmet a Sárosd csapata ellen. Bár fáradtan, de büszkén hagytuk el a játékteret.
Késő délután jutott lehetőséghez az U13 'B' csapatunk, akik már szinte féllábbal a megyei döntőben érezhették magukat.
Ebben a csapatban is nélkülöznünk kellett egy meghatározó játékosunkat, Horváth-Csanády Dominik szintén betegeskedett.
Az első 30 percben, Bicske csapatát jó 'edzőmérkőzésen', meggyőzően múltuk felül.
Második összecsapásunk a Csákvár csapata ellen, fő célunk a sérülések elkerülése volt. Játékosaink ügyességén múlott, de kisebb hematomás foltokkal megúsztuk és 3:0-ás győzelmet arattunk.
A hullámvölgyeinken, Boza Zsombor kiemelkedő kapusteljesítménye segített át, melyből erőt merítettek mezőnyjátékosaink is.
A Videoton Baráti Kör Egyesület 'jól ismert' srácai ellen már könnyed mérkőzést játszottak fiaink, barátságos, sportszerű csatában néggyel győztünk.
Ezekkel az eredményekkel U13 'B' csapatunk a megyei döntőbe jutott. Gratulálunk Nekik.
 

Dobóatlétika

TAO Dokumentumok

 

Labdarugó edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Csütörtök 17:30-18:30

Dobóatlétika edzéseink

Edzésidőpontok:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek 15:00-19:00 Szombat 9:00-12:00

PARTNEREK

Image
Image
Image
Image
Image

Search